ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! ---

Η εταιρεία Mars One, από τις αρχές Μαΐου του 2013, ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για το φιλόδοξο πρόγραμμα αποικισμού στον Άρη. Δυστυχώς όμως οι 4 συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν να ταξιδέψουν στην αποικία το 2023, δεν θα επιστρέψουν ποτέ πίσω στη Γη! Θα μείνουν για πάντα κάτοικοι των ειδικά διαμορφωμένων κατοικιών στον Κόκκινο Πλανήτη. Οπότε, σκεφτείτε το καλά πριν συμμετέχετε...
Πάντως αν ακόμα είστε θετικοί στην ιδέα και το πρόγραμμα πάει καλά, θα υπάρξουν και άλλοι διαγωνισμοί με νέες αφίξεις καινούργιων αποίκων κάθε δύο χρόνια. Οπότε δεν χρειάζετε να βιαστείτε! Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκευθείτε την σελίδα της εταιρίας στο https://apply.mars-one.com/ .
Η ανακοίνωσή της Mars One έρχεται μετά από μία σειρά ανακοινώσεων από κοινοπραξίες με παρόμοιο σκοπό, όπως το πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα του Elon Μusk με αποικία 80000 ατόμων, ή η ανακοίνωση από τον Ντένις Τίτο (εκατομμυριούχο πρώην διαστημικό «τουρίστα») αποστολής επανδρωμένης πτήσης γύρω από τον Άρη το 2018 με επιστροφή (μπορείτε ακόμα να κάνετε αίτηση και για εκεί).