ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΔΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

Φωτογραφίες που προέρχονται από το Marlin Space Science Systems (MSSS) και τραβήχτηκαν με τον δορυφόρο Mars Global Surveyor που διαγράφει τροχιά γύρο από τον Άρη, δείχνουν ακόμα μία παράξενη δομή στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
Αν και ο δορυφόρος είναι κατασκευασμένος από το 1996 (2 δεκαετίες πριν), οι εικόνες που απαθανατίζει είναι λεπτομερέστερες από αυτές που βρίσκουμε για τη συγκεκριμένη περιοχή στο Google map του 2013! Και σε αυτή τη περίπτωση δεν μιλάμε για ελάττωμα του φακού ή παιχνίδι σκιών σε βραχώδη περιοχή, γιατί η παρούσα δομή επιβεβαιώνεται και από άλλες φωτογραφίες της σειράς υπό διαφορετική γωνία.


Βέβαια η NASΑ παίζοντας με τα προσχολικά μυαλά του πιστού φιλοθεάμον κοινού της, 20 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις των ανεξάρτητων μελετητών, ανακαλύπτει τρεχούμενα νερά στον Άρη του σήμερα και αδιαφορεί για την παραπάνω φωτογραφική αποκάλυψη. Ταυτόχρονα το curiosity περπατά σε αδιάφορες αχανής ερήμους κρατήρων... αποφεύγοντας ''επικίνδυνες'' πυραμιδικές δομές, πρόσωπα, πολικούς πάγους και τεράστιες λίμνες νερού...
Δείτε την δορυφορική φωτογραφία στο επίσημο site, από εδώ: www.msss.com/moc_gallery/m07_m12/jpegmaps/M11/M1101782.jpg