ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 11ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ΔΕΝ ΗΤΑΝ UFO ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ VANCOUVER CANADIANS! ---

Τη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου του 2013, στον ουρανό καρφώθηκε το βλέμμα των θεατών αλλά και των παικτών σε έναν αγώνα μπέιζμπολ στο Βανκούβερ του Καναδά, όταν ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο με πολύχρωμα φώτα εμφανίστηκε πίσω από το στάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Vancouver Canadians και των Everett AquaSox.
Την επόμενη μέρα ο τοπικός τύπος, με πολύ χιούμορ, έγραψε για ένα UFO που πετώντας πάνω από το Scotiabank Field, επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και βοήθησε τους Vancouver Canadians να κερδίσουν το ματς!
Τις επόμενες μέρες ο διαδικτυακός χώρος εντυπωσιασμένος από τις φωτογραφίες και τα βίντεο των θεατών, διέδωσε ταχύτατα την είδηση σε κάθε γωνιά της γης, ενώ η Daily Mail επισήμανε ωστόσο πως δεν είναι αυτό το πρώτο «UFO» που εντοπιζόταν στον Καναδά, αλλά το 1981ο.
Για μία ακόμη φορά όλοι βιάστηκαν και μαζί με αυτούς όλα τα blogs και οι ιστοσελίδες της χώρας μας. Η UFOs & Aliens Truth Greek community, ήταν κυριολεκτικά η μόνη ιστοσελίδα που όλον αυτό το καιρό έψαχνε την αλήθεια μακρυά από εντυπωσιασμούς της στιγμής, περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή να αναφέρει σωστές πληροφορίες για το γεγονός. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που χιλιάδες κόσμος μας εμπιστεύεται ασταμάτητα εδώ και τόσα χρόνια. Γιατί γράφουμε την αλήθεια, άσχετα αν μας βολεύει ή όχι.
Έτσι λοιπόν, όπως θα καταλάβετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο ασύμμετρος ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε χαμηλά πίσω από τα δέντρα του σταδίου και κρύφτηκε ξανά πίσω από αυτά, δεν ήταν παρά ένα αερόστατο ανθρώπινης κατασκευής σε σχήμα καπέλου με πολύχρωμα led επάνω του...