ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

--- ''ΕΞΩΓΗΙΝΗ'' ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΚΑΤΑΝ ---

Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013, εισήλθε στο νυχτερινό ουρανό της περιοχής της χερσονήσου Γιουκατάν του Μεξικού ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο που εξέπεμπε γαλάζια λάμψη και το οποίο στη συνέχεια κατέπεσε στο έδαφος.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:30μμ (τοπική ώρα) και αναφέρθηκε από δεκάδες μάρτυρες από τις περιοχές Saban, Quintana Roo, San Francisco και Peto Chikindzonot. Ο τόπος της συντριβής εντοπίστηκε κοντά στο μικρό χωρίο Ichmul γύρω στις 2:00πμ της επόμενης μέρας, από τους ντόπιους ιθαγενείς Μάγια κατοίκους, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από αυτά που βρήκαν εκεί!
Στο έδαφος ανακαλύφθηκαν δυο μεγάλοι κρατήρες και δεκάδες παράξενα πετρωμένα υπολείμματα που αν τα ενώσεις μοιάζουν με πτώμα μικρού ανθρωποειδούς με χέρια και πόδια!
Οι επιστήμονες του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μερίντα που έφτασαν για να ελέγξουν το τόπο της συντριβής, δήλωσαν πως πρόκειται για διαστημικά σκουπίδια, ενώ όλα τα στοιχεία που αρχικά μεταφέρθηκαν στο δημοτικό αστυνομικό τμήμα, τελικά παραδόθηκαν στο επιστημονικό Ινστιτούτο για ενδελεχείς έρευνες.