ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, 23/6/2014.

Από της 26 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου του 2014, ένα φωτεινό κοκκινωπό ΑΤΙΑ ανυψωνόταν για αρκετά βράδια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και χανόταν σταδιακά στο σκοτάδι. Λίγες μέρες αργότερα ένα παρόμοιο γεγονός αναφέρθηκε και στην Αθήνα!
Η αναφορά του μάρτυρα Σάκη Π. στο chat της ιστοσελίδας UFOs & Aliens Truth Greek community ήταν περισσότερο από διευκρινιστική για να καταλάβουμε ότι μιλούσε για το ίδιο άγνωστο φως: «Στις 23/6 είδα στον Πειραϊκό ουρανό ένα κόκκινο φωτάκι που ανεβοκατέβαινε αργά, για κάνα πεντάλεπτο. Μετά συντάχτηκε με τρία άλλα λευκά φωτάκια και διέσχισαν παράλληλα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον ορίζοντα!»
Τη μαρτυρία του Σάκη «σχεδόν» επιβεβαίωσε η μάρτυρας Γεωργία όταν το ίδιο βράδυ είδε με τη σειρά της ένα παρόμοιο έντονο λευκό φως στο νυχτερινό ουρανό της Αττικής να διέρχεται πάνω από το Αιγάλεω. Το ΑΤΙΑ είχε διαφορετική τροχιά από αυτή που έχουν τα διερχόμενα αεροπλάνα, μεγαλύτερη φωτεινότητα και δεν περιελάμβανε τον κόκκινο φάρο όπως αυτά. Σε ερώτησή μας αν είδε και άλλα φώτα να το συνοδεύουν, απάντησε ότι μία οροφή διπλανού σπιτιού που έκρυβε τον μισό ουρανό από το οπτικό της πεδίο δεν της έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσει αν υπήρχαν και άλλα φώτα βορειοδυτικά του αντικειμένου.