ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ.

Το 2014, δείχνει ότι θα είναι μία αρκετά δύσκολη χρονιά για τους λάτρεις και τους μελετητές των αγρογλυφικών, αφού ολοένα και περισσότεροι αγρότες απαγορεύουν την είσοδο στα χωράφια τους και πολλές φορές όταν δεν είναι εφικτό αυτό να ελεγχθεί, προβαίνουν σε ταχεία καταστροφή των σχεδίων με τις θεριστικές τους μηχανές. Τέτοια περιστατικά εξελίχθηκαν σε εντονότερο βαθμό την φετινή άνοιξη και συνέβησαν για πρώτη φορά στα χρονικά στο 40% των αγρών που προσπάθησαν να επισκεφθούν οι ειδικοί.
Εκτός των παραπάνω δυσκολιών, από φέτος οι μελετητές των γεογλυφικών καλούνται να ''σπαζοκεφαλιάσουν'' και με την ένταξη των νέων αγροσχεδίων στις τρεις νέες υπό-κατηγορίες που δημιουργήθηκαν και είναι οι εξής: 1.Αγρογλυφικά σε σπαρτά, 2.Χορτογλυφικά και 3.Rumours (ακανόνιστα σχέδια και βλάβες από καταιγίδες με ανεμοστρόβιλους σε καλλιέργειες).


Εδώ, να θυμίσουμε ότι τα γεογλυφικά είναι ο γενικός όρος του φαινομένου που χωρίζεται σε 4εις κύριες κατηγορίες: τα αμμογλυφικά σχέδια, τα παγογλυφικά σχέδια, τα αγρογλυφικά σχέδια και τα αποτυπώματα των εξωγήινων σκαφών. Εμείς, στο UFOs & Aliens Truth (Greek community) θα κινούμαστε πλέον με τις νέες κατηγοριοποιήσεις, επικεντρωμένοι κυρίως στα μυστήρια σχέδια των χορτογλυφικών και των αγρογλυφικών σε σπαρτά...