ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFOs ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ, 12/8/2014.

Το βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, λίγο μετά τη 1:00 μ.μ., εθεάθησαν 5 άγνωστα αντικείμενα στην παραλία του Μώλου στην Σκύρο! Τα 5 αντικείμενα πέταξαν σε παράλληλη διάταξη πτήσης μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουλάχιστον 20 ατόμων τα οποία απολάμβαναν το κοκτέιλ τους σε γνωστό beach bar του νησιού.


Η θέαση κράτησε λιγότερο από 1 λεπτό όταν ξαφνικά και τα 5 αντικείμενα έφτασαν σε ένα σημείο του ουρανού και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο βάθος του ορίζοντα. Τα UFO εθεάθησαν να έρχονται από τα ανατολικά του νησιού και όταν έφτασαν σχεδόν πάνω από το σημείο που βρίσκονταν οι αυτόπτες μάρτυρες, σταμάτησαν και στην συνέχεια χάθηκαν στον ορίζοντα πάνω από την θάλασσα. Οι έκπληκτοι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού τα αντικείμενα ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία, περίπου 500 μέτρα!
Για το γεγονός ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα και το Λιμενικό της Σκύρου, οι οποίοι δήλωσαν ότι ήταν ήδη ενήμεροι για το συμβάν και ότι έσπευσαν στο σημείο λίγη ώρα μετά, έπειτα από τηλεφώνημα άλλου κατοίκου που τα είχε δει από άλλο σημείο του νησιού! Παρ’όλα αυτά δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν κάτι.
Στις 25 Αυγούστου, ανέβηκε και ένα βίντεο στο You Tube που σύμφωνα με τον άνθρωπο που το κατέγραψε δείχνει δύο από τα παράξενα αντικείμενα της Σκύρου. Ενώ στο Πρώτο Θέμα, ο γνωστός εμπειρογνώμονας παραφυσικής δραστηριότητας, Χρήστος Κασταμονίτης (συντάκτης του blog Aνοπαία Ατραπός), αναφέρει την ίδια μέρα παρόμοια μυστηριώδη εμφάνιση στον ουρανό πάνω από το νησί της Χίου, χωρίς να δηλώνει απαραίτητα εξωγήινα σκάφη.