ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΕΠΑΦΗ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ;

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ο.Ε.Α.Φ. (Ομάδα Εξερεύνησης Ανεξήγητων Φαινομένων) ένα πιθανό ΑΤΙΑ φωτογραφήθηκε από τέσσερα μέλη της ομάδας, μετά τις τρεις η ώρα τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου του 2014, πάνω από το βουνό της Πεντέλης.


Το πολύχρωμο αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από την κορυφή του βουνού, με κάθετη ανοδική πορεία προς τον ουρανό η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Όμως, το πιο περίεργο της υπόθεσης ήταν πως ταυτόχρονα φάνηκαν έντονα φώτα στάσιμα σαν προβολείς στην κορυφή του βουνού, στο σημείο όπου κάποτε υπήρχε στρατιωτική βάση και τώρα είναι εγκαταλελειμμένη για χρόνια χωρίς να φυλάσσεται πια.
Η ομάδα της Ο.Ε.Α.Φ. δηλώνει γνώστης όλων αυτών, όμως δηλώνει και γνώστης της κατάστασης εφόσον εμφανιστεί κάποιο περίεργο συμβάν, τότε δηλαδή που εμφανίζονται ή περιπολικά ή στρατιωτικά τζιπ, οι οποίοι κλείνουν την είσοδο στη κορυφή και λένε πως η βάση λειτουργεί ακόμη και απαγορεύεται η προσέλευση. Περισσότερες πληροφορίες για το ΑΤΙΑ και τους παράξενους φύλακες, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ο.Ε.Α.Φ. από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://oeaf.blogspot.gr/2014/12/2014.html