ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ UFOs; (ΕΡΕΥΝΑ 2015)

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που πραγματοποίησε ο ερευνητής εξωγήινης επισκεψιμότητας και UFO, Χάρης Κουτσιαύτης, και αφορούν την περίοδο 2010-2015, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με το φαινόμενο των UFOs.
Σε νούμερα τώρα, 12498 Ελληνίδες και Έλληνες ενδιαφέρθηκαν έντονα το δεύτερο εξάμηνο του 2014 για τα «εξωγήινα» συμβάντα της χώρα μας (ο αριθμός τους το 2010 ήταν 4500 άτομα), 3200μ.ο. από αυτούς ασχολούνται συστηματικά (σχεδόν καθημερινά), μάλιστα 600μ.ο. ενημερώνονται έως τρεις φορές τη μέρα σε Ελληνικές ιστοσελίδες UFO, ενώ σε παλαιότερο ερώτημα του 2013 αν υπάρχει «εξωγήινη νοήμονα ζωή» κάπου στο σύμπαν, οι Έλληνες επιστήμονες που ερωτήθηκαν απαντούσαν με σιγουριά… ναι!


Δευτερεύον στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν, ότι το 80% αυτών που ασχολούνται με το φαινόμενο των UFOs είναι άνδρες και το 20% γυναίκες, ότι προτιμάται η ενημέρωση τέτοιων θεμάτων μέσω υπολογιστή κατά 79% (12% μέσω κινητών και 9% μέσω τάμπλετ) , ενώ με τις εντός Ελλάδας εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων ασχολούνται και οι Έλληνες του εξωτερικού, με πρώτες... την Γερμανία, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
Τα δείγματα της πρωτότυπης δημοσκόπησης είναι βασισμένα, στο μέσο όρο των μελών των δύο μεγαλύτερων Ελληνικών UFO γκρουπ που ασχολούνται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο φαινόμενο (και αυτά είναι τα, UFOs & Aliens Truth Greek community και Ερ.Ε.Ν.Ζω.) και τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου εξαμήνου από την ιστοσελίδα issue που αναρτάται το δωρεάν Ελληνικό περιοδικό eT (εξωγήινο τεύχος).