ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΤΟ 24o INTERNATIONAL UFO CONGRESS 2015.

H μεγαλύτερη ετήσια διάσκεψη για τα UFO και για την εξωγήινη επισκεψιμότητα στον πλανήτη, το Διεθνές Συνέδριο UFO, επέστρεψε για 24ο έτος, αυτό το Φλεβάρη, από τις 18 έως τις 22 του μηνός. Για 5η συνεχόμενη φορά φιλοξενήθηκε από την Open Minds στην περιοχή του Φοίνιξ, ενώ ορίστηκε και το επόμενο ραντεβού για το 25ο συνέδριο, το Φεβρουάριο του 2016.


Η διάσκεψη περιλάμβανε περισσότερους από 20 ομιλητές, όπου ανάμεσά τους βρίσκονταν και οι Thomas Reed, Jaime Maussan, Chris O'Brien, Joshua Warren, Richard Dolan, Ben Hansen, Yvonne Smith, ενώ τις θεματικές ενότητες των λοιπόν δραστηριοτήτων του συνεδρίου είχαν αναλάβει να διοργανώσουν οι Alejandro Rojas (παρουσιαστής έναρξης), Bob Lazar (διοργανωτής της Q&A session), Maureen Elsberry (συνδιοργανώτρια του συνεδρίου) και ο Ben Hansen (επικεφαλής στο Night Vision SKYWATCH που πραγματοποιήθηκε με δωρεάν συμμετοχή στις 20 Φεβρουαρίου). Όπως κάθε χρονιά δεν έλειψαν και τα βραβεία των EBE Film Festival την 2η, 3η και την 4η μέρα των εκδηλώσεων.


Για αναλυτικότερες πληροφορίες για τις μέρες του συνεδρίου, ανατρέξτε στο πλούσιο ρεπορτάζ της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω (που θα διαβάσετε στα Ελληνικά από εδώ: http://erenzw.blogspot.gr/2015/02/24-ufo-1.html και στo τηλεοπτικό αφιέρωμα του NBC News (με την Katie Linendoll) στο βίντεο που ακολούθεί: http://player.theplatform.com/p/2E2eJC/nbcNewsOffsite?guid=nbc_ufo_conf_150224