ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟ ΦΙΛΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ!

Αυστραλιανό περιοδικό (το UNCENSORED magazine του Jonathan Eisen) ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα φιλμ που είναι "αυθεντικό" και ανατροφοδοτεί τις θεωρίες ύπαρξης εξωγήινων όντων στη συντριβή του Ρόσγουελ το 1947.


Στο φιλμ που εξέτασε καρέ καρέ η συντακτική ομάδα του περιοδικού φαίνεται το σώμα ενός εξωγήινου τη στιγμή που το παραδίδουν οι Αμερικανοί στρατιώτες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Αν και στο περιοδικό δεν αναφέρουν πως βρήκαν το φιλμ ή ποιος τους το έστειλε, ανέβασαν όλο το καταγεγραμμένο υλικό στο You Tube, για να υπάρχει και μία δεύτερη γνώμη για την αυθεντικότητά του από τους λοιπούς ειδικούς που ανυπομονούσαν να το δουν.
Πάντως, είναι πολλοί και οι δύσπιστοι που μιλούν για προϊόν απομίμησης ή αναπαράστασης που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '80, τραυματισμένους πιλότους ή ανθρωπόμορφα ομοιώματα που χρησιμοποιούνται σε πειραματικά πρότζεκτ που δεν σχετίζονται με UFO, αλλά και για (μία νέα θεωρία της δημοσιογράφου Annie Jacobsen που αναφέρει) γενετικά μεταλλαγμένα παιδιά που είχαν σταλεί από τη Σοβιετική Ένωση στις ΗΠΑ μέσα σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος για να προωθήσουν την υστερία στον αμερικανικό πληθυσμό! Θεωρίες... που με τη σειρά τους ακυρώνουν την πολυδιατυπωμένη ερμηνεία πως τα συντρίμμια προέρχονταν από το Project Mogul balloon, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση των ΗΠΑ του 1995!