ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ, 31/5 & 3/6/2015.

Αρχές του μήνα και τέλη του προηγούμενου, δύο άγνωστα αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στον ουρανό της χώρας μας, με μεταλλικό χρώμα αλλά χωρίς το σχήμα να μοιάζει με αυτό ενός ιπτάμενου δίσκου.
Η πρώτη φωτογραφία, ανέβηκε στο facebook group του UFOs & Aliens Truth Greek community, είναι από τις 31 Μαΐου του 2015 και δείχνει ένα άγνωστο ιπτάμενο μεταλλικό αντικείμενο να διασχίζει τα προάστια της Θεσσαλονίκης στις 11.01 το πρωί εκείνης της μέρας, με τον μάρτυρα να δηλώνει ότι όταν φωτογράφιζε το αυτοκίνητό του δεν αντιλήφθηκε τίποτα.


Η δεύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με το flashnews, τραβήχτηκε την πρώτη Ιουνίου από τους Τάφους των Βενιζέλων στο Προφήτη Ηλία Χανίων και δείχνει ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να μοιάζει με UFO ή με ανθρώπινο τηλεκατευθυνόμενο drone, τα ελικοπτεράκια δηλαδή που "τραβούν" εναέριες φωτογραφίες και βίντεο.
 Πάντως, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κι εσείς, η ομοιότητα των δύο αντικειμένων είναι εκπληκτική παρά την απόσταση των δύο πόλεων μεταξύ τους που αν δεν υπήρχε θα μιλούσαμε άνετα για καλοστημένη απάτη ή παρανόηση...