ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

9 ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Από τις αρχές του 2015 παρατηρείται στο διαδίκτυο και κυρίως στο facebook μία αύξηση ξένων αρθρογράφων με ψεύτικα προφίλ που βομβαρδίζουν με ευφάνταστα θέματα γύρω από την εξωγήινη επισκεψιμότητα, με εντυπωσιακούς τίτλους αλλά ψευδή αποκλειστικά στοιχεία τα οποία απομακρύνουν τον αναγνώστη από την πραγματικότητα, μεταμορφώνοντας τη πληροφόρηση για τα UFO σε ένα κακοστημένο κουραστικό παραμύθι.


Και πώς να μην φαντάζει έτσι το όλο σκηνικό γύρω από την εξωγήινη επισκεψιμότητα των ημερών μας, αφού 9 στα 10 θέματα που παρουσιάζονται μέσα από αυτές τις 5-10 κακοφτιαγμένες αγγλόφωνες ιστοσελίδες, διασπείρονται ασταμάτητα σε γκρουπ και φόρουμ, από εκατοντάδες πλαστούς θαυμαστές του φαινομένου, έως και 20 φορές την βδομάδα ανά θεματολογία!
Αυτές οι αβάσιμες αποκλειστικές αποκαλύψεις αχαλίνωτης επιστημονικής φαντασίας που παρουσιάζονται τελευταία, δεν έχουν κανένα λογικό βάθρο και αφορούν... πυραμίδες 1 μέτρου στη πορεία του Curiosity, πετρωμένα κεφάλια στον Άρη, ιπτάμενους κύβους στον ουρανό του Τέξας, ορυχεία διαμαντιών σαν πύλες της κούφιας Γης, στιγμές αποκάλυψης το Σεπτέμβριο του 2015... και άλλα πολλά παρόμοια σκουπίδια που καταφέρνουν δυστυχώς να πνίξουν ανάμεσά τους τα πραγματικά συμβάντα που καταγράφονται και να περνούν υποσυνείδητα στο θεατή ότι UFO=φαντασιοπληξίες για μικρά παιδιά!
Το μόνο μας όπλο, μέσα σε αυτή τη θάλασσα διεθνών ειδησεογραφικών σκουπιδιών που σκοπό έχουν την απομάκρυνση του αναγνώστη από μία πραγματικότητα που πρέπει να μείνει μακριά από την συνειδητότητα του εγκεφάλου του, είναι η συμμετοχή μας στον μιντιακό πόλεμο που κηρύσσεται αυτές τις μέρες εναντίον ενός αόρατου εχθρού με πλαστά σχιστομάτικα πρόσωπα και άδεια προφίλ, σε συνδυασμό με τη σωστά επιλεγμένη πληροφόρηση σας μέσα από το δικό μας δίκτυο συνεργατών εντός και εκτός Ελλάδας...

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Ε.Τ.

UFO's & Aliens Truth, Greek community

Ερ.Ε.Ν.Ζω, UFOs IN GREECE

Φωνή Μυστηρίου

NICAP

ufo-hunters.com

(blogspot,facebook,google+,Youtube,Android app,Twitter)