ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, 3/11/2015.

Αρχές του μήνα ένα παράξενο σφαιρικό μεταλλικό αντικείμενο βρέθηκε σε μια παραλία της Μαύρης Θάλασσας στη παράκτια πόλη του Sakarya Karasu στην Τουρκία. Όπως αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες που εξέτασαν την περιοχή, όλα μαρτυρούσαν ότι η μυστήρια σφαίρα καρφώθηκε στο έδαφος μετά από πτώση της από το διάστημα, ενώ το άθικτο σώμα της ανακτήθηκε άμεσα και παραδόθηκε κατ' ευθείαν στις στρατιωτικές αρχές.


Παρόμοιο αντικείμενο συνετρίβη λίγες ώρες αργότερα σε παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος σε χωράφι της νοτιοανατολικής Ισπανίας. Και σε αυτή τη περίπτωση η συλλογή και η εξαφάνιση του αντικειμένου από τα περίεργα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής ήταν άμεση, παρόλο που η συγκεκριμένη σφαίρα είχε θρυμματιστεί και δύσκολα φαίνονταν τα αρχικά χαρακτηριστικά της.


Οι ειδικοί της ΝΑΣΑ αναφέρουν ότι πρόκειται για απόρρητα τμήματα ενός συστήματος προώθησης πυραύλων ή σπασμένα κομμάτια δορυφόρων που τράβηξε η βαρύτητα της Γης, όμως οι λάτρεις του μυστηρίου θεωρούν ότι για ακόμα μια φορά γίνεται προσπάθεια για συγκάλυψη εξωγήινης τεχνολογίας.