ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 29/01/2016.

Στις 29 Ιανουαρίου 2016, στις 17:58, μια παρέα φίλων που βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη ισχυρίστηκε ότι φωτογράφησε κάποια παράξενα φώτα πάνω από τις πολυκατοικίες της Αθήνας, όμως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.
Το σενάριο που κυκλοφόρησε σε δεκάδες μπλογκ του διαδικτύου, ήθελε την 4μελή παρέα των φίλων να κάθεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και δια γυμνού οφθαλμού να εντοπίζει αυτά τα παράξενα φώτα καπνού... που έμοιαζαν με Τελχίνες!? Τότε ένας από αυτούς σήκωσε το τηλέφωνο του και πρόλαβε να τα απαθανατίσει. Τα φώτα κινήθηκαν ακαθόριστα πάνω από την πόλη για λιγότερο από ένα λεπτό και μετά εξαφανίστηκαν.


Δυστυχώς, η φωτογραφία που δημοσίευσαν προδίδει την ψεύτικη ιστορία τους καθώς τα φώτα δεν βρίσκονταν μόνο πάνω από την Αθήνα αλλά και μπροστά από τον πρώτο δεξιά θάμνο του προαυλίου. Κάτι που σημαίνει ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα από το τζάμι του εστιατορίου και πρόκειται για αντανακλάσεις στο γυαλί, παρά τα λεγόμενά τους που αποκλείουν κάτι τέτοιο!...