ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Την υπόσχεση ότι θα πει στον αμερικανικό λαό όλα όσα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων επισκεπτών στη Γη έδωσε με την αλλαγή της χρονιάς η Χίλαρι Κλίντον, εφόσον πάρει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Conway Daily Sun» του Νιού Χάμσαϊρ, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ απάντησε «ναι» σε ερώτηση για το αν επί δικής της προεδρίας θα ευοδωθούν οι προσπάθειες των ομάδων που ζητούν να αποκαλυφθούν όσα γνωρίζουν οι κρατικές αρχές για εξωγήινες μορφές ζωής.


Η Κλίντον, η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε επίσης πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, την περιβόητη άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στη Νεβάδα.
Από την πλευρά του ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, στο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς είχε κάνει έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. Όπως χαρακτηριστικά, είχε σχολιάσει τότε: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».
Ακόμα, πριν ένα χρόνο είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως η μεγαλύτερη του τύψη για την περασμένη χρονιά ήταν πως δεν εξασφάλισε την δημοσίευση των εν λόγω αρχείων πριν αποσυρθεί. Ο Podesta ήταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.