ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO ΣΤΟ YELLOWSTONE; 14/4/2016.

Στις 14 Απριλίου, στο εθνικό πάρκο Yellowstone, που βρίσκεται στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ και επεκτείνεται στη Μοντάνα και στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, τοπικοί παρατηρητές αναφέρουν τη πτώση ενός παράξενου αντικειμένου που δεν μοιάζει με μετεωρίτη.
Μάλιστα τις αναφορές πλαισιώνουν και δύο βίντεο που δυστυχώς δεν ξεκαθαρίζουν και πολύ τα πράγματα. Σε καρέ της πρώτης καταγραφής βλέπετε ξεκάθαρα μια παλλόμενη σφαίρα φωτός μέσα στο κατάμαυρο νυχτερινό ουρανό να πέφτει διαγώνια, σε δεύτερο καρέ της πρώτης καταγραφής βλέπετε στο σημείο της συντριβής να γίνεται μία έκρηξη μέσα στην πράσινη λάμψη που υπάρχει εκεί, ενώ σε καρέ του δεύτερου βίντεο μία περιοχή που βγαίνει πολύς καπνός από ένα συγκεκριμένο σημείο.

 

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε λιγότερο από δύο μήνες πάνω από το εθνικό πάρκο, τροφοδοτώντας τις φήμες ότι οι εξωγήινοι έχουν εκεί μία υπόγεια βάση, κάτι που ενισχύει τις περσινές αναφορές των κυνηγών UFO για ένα μυστηριώδες σπήλαιο με εξωγήινη τεχνολογία που περιγραφόταν ως «Πομπηία της Αμερικής» και ήταν στο επίκεντρο της νομικής διαφοράς μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ (που τελικά κουκούλωσε το θέμα) και των Ρέιντζερ που ισχυρίζονταν ότι κατέχουν τη γη.
Πάντως οι λιγότερο τολμηροί ισχυρίζονται ότι η πράσινη λάμψη πιθανότατα να προκλήθηκε από γεωλογική δραστηριότητα, καθώς αυτή είναι μία από τις πιο ενεργές γεωλογικές περιοχές στον κόσμο, με περισσότερους από 300 ενεργούς θερμοπίδακες και τo ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο να ήταν απλά... μετεωρίτης.