ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

UFO ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, 19/5/2016.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, στις 19 Μαΐου 2016 το βραδύ και ώρα 23:30 μ.μ. το τουρκικό πολιτικό αεροπλάνο TK-2525 που πετούσε στην αερογραμμή Μπόντρουμ – Κωνσταντινούπολη και ενώ πλησίαζε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης πάνω από την πόλη της Σηλυβρίας, σε ύψος 17 χιλιάδων ποδών, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που πλησίασε επικίνδυνα το τουρκικό και σε κοντινή απόσταση εκπέμποντας μια μυστήρια πράσινη ακτινοβολία.


Οι πιλότοι του τουρκικού αεροπλάνου τύπου Boeing 737, έκπληκτοι και θορυβημένοι εξέπεμψαν αμέσως σήμα αναφέροντας πως ένα... UFO έχει πλησιάσει το επιβατικό αεροπλάνο. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο αφού έκανε διέλευση κοντά από το τουρκικό αεροπλάνο, τελικά απομακρύνθηκε και χάθηκε στον ορίζοντα.
Το εντυπωσιακό είναι πως όπως αναφέρεται η αναφορά αυτή των Τούρκων πιλότων δεν «πιάστηκε» από το DHMİ, δηλαδή από το σύστημα ραντάρ που εποπτεύει την περιοχή που συνέβη αυτή η απρόσμενη συνάντηση.
Το τουρκικό επιβατικό αεροπλάνο μετά από τριάντα λεπτά και ώρα 00:37 τελικά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Ολόιδιο περιστατικό από τις 27 Οκτωβρίου 1989.
Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτή δεν είναι η μόνη φετινή εμφάνιση UFOs στην γείτονα χώρα, αφού προηγούνται αυτής δύο ακόμα καταγραφές στις 21/2 στο Ντιγιαρμπακίρ και στις 3/4 στην Αντάλια.