ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟ JET PROPULSION LABORATORY ΤΗΣ ΝΑΣΑ!

Μας ξεγέλασαν οι δορυφορικές φωτογραφίες της Google Earth αυτή τη φορά, αφού ο ιπτάμενος δίσκος που έδειχναν να έχει σταθμεύσει έξω από τα στρατιωτικά εργαστήρια αεριώθησης της Jet Propulsion Laboratory της ΝΑΣΑ, στο τομέα που βρίσκεται πάνω στο βουνό δίπλα από τη Πασαντίνα των ΗΠΑ, δεν ήταν πραγματικός.



Το παράξενο αντικείμενο που ανακαλύφθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2017 στον χάρτη, από τον ερευνητή Scott C. Waring, ήταν περίπου 3 μέτρα και άλλαζε συχνά θέσεις, όπως θα δείτε σε δορυφορικές φωτογραφίες και αεροφωτογραφίες άλλων χαρτών παρακάτω, που τραβήχτηκαν σε άλλες ημερομηνίες. Εύκολα κανείς θα νόμιζε ότι πρόκειται για αντίγραφο εξωγήινου δίσκου που έκανε δοκιμαστικές πτήσεις τα βράδια στο βουνό. Την παραφιλολογία φούντωσε και η θέση των εργαστηρίων που όπως αναφέρεται προσφέρεται για προστασία απόρρητων τεχνολογιών αφού κανείς δεν είναι σε θέση να δει την πίστα που σταθμεύει το αντικείμενο στην κορυφή του λόφου, μακριά από τις κύριες εγκαταστάσεις, στο υψηλότερο σημείο της πόλης, με θέα στο βουνό, με τοίχους σε όλες τις πλευρές και μια στρατιωτική φράχτη γύρω-γύρω από το σύνολο των εγκαταστάσεων, που απαγορεύεται να πετάξεις πάνω από αυτή.




Στις 3 Φεβρουαρίου, τελικά, όλα αποκαλύφθηκαν. Ο μηχανικός του JPL, Dr. Nacer Chahat, έβγαλε στο τουίτερ δυο φωτογραφίες του αντικειμένου και έγραψε: ‘’Είναι απλά ένα κομμάτι μιας γιγαντιαίας κεραίας που χρησιμοποιείται από την εγκατάσταση. Η NASA θα πρέπει να είναι αρκετά ανόητη να αφήνει ένα μυστικό εξωγήινο σκάφος έξω για να το δείτε.’’



Δείτε το αντικείμενο στις συντεταγμένες: 34.205204, -118.170403 του Google map και σε 3D!