ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ «ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΥ», ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ & ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, 23:30 (+TRAILER).

6 Απριλίου... η δημοσιογράφος Ειρήνη Θεοδοσίου του Μακεδονία TV επικοινωνεί με τον ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη (όπως και με τους υπόλοιπους ομιλητές) και του ζητά να συμμετέχει σε μια εκπομπή της «Φυγόκεντρου» με θέμα την «εξωγήινη ζωή και νοημοσύνη». 

7 Απριλίου... ο ερευνητής Χ.Kουτσιαύτης στέλνει την επόμενη κιόλας μέρα, στους συντελεστές της εκπομπής, σχετικό υλικό με τη θεματολογία του επεισοδίου αλλά και με θέματα λίγο παραπέρα από τα συνηθισμένα.

3 Μαΐου... η Ειρήνη ανοίγει κοινή σελίδα στο messenger για όλους τους ομιλητές και τους στέλνει το ερωτηματολόγιο. Επίσης, ανακοινώνει την τελική ημερομηνία και τις τοποθεσίες των συνεντεύξεων...

4 Μαΐου... Οι τρεις ομιλητές από την Αθήνα συναντιούνται στο αστεροσκοπείο της Πεντέλης, ενώ οι τρεις ομιλητές από τη Θεσσαλονίκη σε άγνωστη έως σήμερα τοποθεσία. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία.

7 Ιουνίου... ολοκληρώνεται το σενάριο και ξεκινά η δημιουργία του επεισοδίου. Οι «ειδικοί» ερωτούνται για τελευταία φορά  ώστε να καλυφθούν οι τελευταίες απορίες της παραγωγής.

8 Ιουνίου... ανακοινώνεται, από τα social media, σαν ημέρα προβολής η 16η Ιουνίου του 2017, και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη...


9 Ιουνίου... ανακοινώνονται οι ομιλητές: Ιωάννης Σειραδάκης (Ομότιμος Καθηγητής, Φυσικός, Αστρονόμος), Θανάσης Βέμπος (εξερευνητής, συγγραφέας), Χάρης Κουτσιαύτης (ερευνητής & κινηγός UFOs), Xρήστος Κασταμονίτης (ερευνητής, αρθρογράφος), Βασίλης Σάιτ (σχολιαστής), Φοίβος Καλφόπουλος (paranormal investigator, αρθρογράφος) ...και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία!

16 Ιουνίου... όλα είναι έτοιμα! Στις 23:30 μία από τις καλύτερες «Φυγόκεντρους» ξεκινά στο Μακεδονία TV.