ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΕΙΔΑΝ UFO ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΖΑΡΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, 23/7/2017.

Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου του 2017, τα επίμονα τηλέφωνα των κατοίκων του ορεινού χωριού Ζαρός Ηρακλείου στο νησί της Κρήτης, που υποστήριζαν ότι είδαν ιπτάμενο δίσκο να διασχίζει τον ουρανό και να χάνεται στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια, ανάγκασαν τα τοπικά τηλεοπτικά συνεργεία να ανηφορίσουν για λίγο στο χωριό.


«Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας λαμπερός δίσκος που έβγαζε φωτιές και στη συνέχεια χάθηκε στον ορίζοντα. Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της» είπε η πρώτη γυναίκα που ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους. (Πηγή: Εφημερίδα Άποψη) Aν και οι περιγραφές των τριών μαρτύρων είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, εικάζουμε ότι όλοι οι μάρτυρες είδαν τον διαστημικό σταθμό που αυτή τη περίοδο κάνει ορατή διέλευση πάνω από τη χώρα μας γύρω στις 22:00 κάθε βράδυ. Αν, όμως, λάβουμε σοβαρά υπόψη τη μαρτυρία της πρώτης μάρτυρα για «κοκκινωπό φως με εξογκώματα» τότε αλλάζουν τα συμπεράσματα.
Ψάχνωντας στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες βρήκαμε κάτι απίστευτο κι όμως αληθινό! Τρία χρόνια πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε ένα προφητικό διαφημιστικό μήνυμα των νερών Zaros! Στο διαφημιστικό, ένας κρητικός που απολαμβάνει το νερό του, ξαφνικά καθώς ανοίγει τα μάτια του βλέπει από πάνω του έναν ιπτάμενο δίσκο που στη συνέχεια με μια ακτίνα του αρπάζει μέσα από τα χέρια το «πολύτιμο» μπουκαλάκι. Δείτε παρακάτω και τα δύο βίντεο: