ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΘΕΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΧΑΪΟ, ΜΕ 73+ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Από την αρχή του έτους, οι κάτοικοι του Οχάιο των ΗΠΑ, έχουν εντοπίσει δεκάδες UFOs, προχωρώντας σε ένα νέο ρεκόρ καταγραφών αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων (το 2016 είχαν κατακτήσει την πρωτιά με 147 θεάσεις συνολικά). Συγκεκριμένα, μετρούν 73+ συναντήσεις με άγνωστα φώτα, ιπτάμενα αντικείμενα και πλάσματα από άλλους πλανήτες, από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως σήμερα, ενώ αντίστοιχα πέρυσι έως αυτή την εποχή είχαν καταγραφεί 74!


Οι θεάσεις δεν έλαβαν χώρα μόνο στα χωράφια ή τα μικροσκοπικά χωριά κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά και στο Κλήβελαντ, το Κολόμπους, το Σινσινάτι ή σε άλλα καλά κατοικημένα προάστια. Μία από τις πιο συγκλονιστικές περιγραφές προέρχεται από έναν άνθρωπο στο Κολόμπους, ο οποίος ισχυρίζεται επανειλημμένη απαγωγή από ένα εξωγήινο πλάσμα: «’Ήταν 8 Ιουλίου», μας γράφει, όταν έπεσε κοιμισμένος στον καναπέ του στο σπίτι του και ξύπνησε μέσα σε έναν θάλαμο μαυρίσματος, πριν ένας εξωγήινος τον βυθίσει σε απώλεια αισθήσεων. Στα λίγα που θυμάται, είναι ότι το πλάσμα «ήταν ψηλό, με ένα λεπτό σκελετό, μεγάλα σκοτεινά μάτια και υπερμεγέθη κεφάλι». Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, η συνάντησή του αναφέρθηκε ως «πιθανή απαγωγή», αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαγνώστηκε ότι πάσχει από παράλυση του ύπνου που μπορεί συχνά να οδηγήσει σε έντονες, τρομακτικές ψευδαισθήσεις.


Όμως, ήταν η μοναδική περίπτωση που προκάλεσε έντονο σκεπτικισμό. Οι υπόλοιπες ήταν οι κλασικές αναφορές ΑΤΙΑ που εντοπίζουμε σε καθημερινή βάση. Οι σημαντικότερες που καταγράφηκαν, έχουν ως εξής:
Στις 28 Ιανουαρίου, στην αγροτική περιοχή του Chardon, ένας 64χρονος βιβλιοθηκονόμος και ο σύζυγός του, είδαν τα τρία παράξενα φώτα στον ουρανό. Η γυναίκα που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού της, όταν κάθισε σε καναπέ και κοίταξε έξω από το παράθυρο της, είδε τα περίεργα φώτα ακριβώς πάνω από τη γραμμή των δέντρων της μπροστινής αυλής.
Στις 23 Φεβρουαρίου, ένας οδηγός διασχίζοντας τον I-71, στο ύψος του Brook Park, είδε ένα φλας τριών δευτερολέπτων στον ουρανό, με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Ο οδηγός κοίταξε απεγνωσμένα το αντικείμενο, αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει ξανά.
Στις 19 Ιουνίου, ένας κάτοικος του Streetsboro είδε ένα ασημένιο αντικείμενο πάνω από το κεφάλι του, με ένα σκοτεινό πυθμένα. Το αντικείμενο πέταξε πάνω από ένα λόφο, πέρα από τα δέντρα, χωρίς να βγάζει κανέναν ήχο και ταχύτατα.
Στις 4 Ιουλίου, αρκετοί κάτοικοι του Οχάιο έβλεπαν έναν αστεροειδή ξαφνικά να χορεύει στη νύχτα και το αρχικό σφαιρικό του σχήμα να μετατρέπεται σε ένα δισδιάστατο οβάλ δίσκο που ολίσθαινε από δεξιά προς τα αριστερά. Μάλιστα ένας από τους μάρτυρες ανέφερε: «Ο σύζυγός μου δούλευε στην Πολεμική Αεροπορία και έχει μεγάλη γνώση των μαχητικών και πολιτικών αεροσκαφών, και δεν έχει ιδέα για αυτό που είδαμε.»


Δείτε, την πλήρη λίστα του 2017 των περιστατικών ΑΤΙΑ που έχουν καταγραφεί στο Οχάιο των ΗΠΑ, από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.nuforc.org/webreports/ndxlOH.html