ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΚΑΝΕΝΑ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, 3/1/2018. (UPDATE)

Στις 3 Ιανουαρίου του 2018 και ώρα 23:50, άγνωστα μπλε φώτα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό του Αμαρουσίου. Η Υ.Ν. που εντόπισε τα φώτα τα φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο και είπε στην ιστοσελίδα μας ufotruth-gr τα εξής: «Στις 11:50μμ περίπου, σύμφωνα με τη φωτογραφία, βγήκα στο μπαλκόνι να κλείσω τα παντζούρια και είδα τα φώτα πάνω στα σύννεφα. Ήταν αρκετά στρογγυλά και ένα είχε τριγωνικό σχήμα. Αρχικά νόμισα ότι ήταν το φεγγάρι, με προβλημάτισε όμως το χρώμα του. Αφού το κοίταξα για κάνα δυο λεπτά, μπήκα μέσα, πήρα το κινητό μου και το φωτογράφισα. Αμέσως το ανέβασα στο διαδίκτυο. Μετά από 5 λεπτά βγήκα και ξανά κοίταξα, και ξαφνικά έγινε πράσινο. Το Κοιτούσα περιμένοντας να αλλάξει πάλι χρώμα, αλλά τελικά έσβησε. Αυτό που νόμιζα για φεγγάρι πριν, δεν υπήρχε πια στον ουρανό. Μπήκα και βγήκα ξανά μήπως το ξαναδώ αλλά δεν υπήρχε εκεί κανένα φωτάκι πλέον.»


Αν παρατηρήσετε καλά τις φωτογραφίες θα δείτε το τριγωνικό μπλε φως (που μοιάζει με μπούμερανγκ ή σαν TR-3B για τους πιο ψαγμένους) και άλλα τρία πιο αχνά στρογγυλά μπλε φώτα από κάτω του. Σαφέστατα δεν βλέπουμε το φεγγάρι, αλλά ούτε και κάποιο αστέρι ή φυσικό φαινόμενο, γιατί ο ουρανός είναι γεμάτος από σύννεφα. Κανένας δορυφόρος δεν μπορεί να βγάλει τέτοιο φως, κανένα αστέρι δεν φωτίζει μέσα από τα σύννεφα τόσο πολύ, κανένα αεροπλάνο δεν μπορεί να σταθεί ακίνητο τόση ώρα, και η ώρα ήταν πολύ αργά για να μιλάμε για την αντανάκλαση του διαστημικού σταθμού. Οπότε,η μόνη υποψία που μας μένει είναι αυτή των προβολέων εδάφους που είναι στραμμένοι προς τον ουρανό!


Έτσι, το επόμενο βράδυ, την ίδια ώρα, ζητήσαμε από την μάρτυρα Υ.Ν. να ελέγξει αν θα επαναληφθεί η εμφάνιση αλλά και να μας φωτογραφήσει κάποια πιθανή δέσμη φωτός που θα ανέβαινε προς τα σύννεφα. Η μάρτυρας χωρίς δισταγμό και σύμφωνα με τις συμβουλές μας, εντόπισε και φωτογράφησε τους προβολείς που δημιουργούσαν το απόκοσμο θέαμα...