ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ UFO ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2018, μεταξύ 3:30μμ και 4:15μμ (τοπική ώρα), όχι ένας αλλά δύο πιλότοι που πετούσαν σε δύο ξεχωριστά αεροπλάνα ισχυρίστηκαν ότι είδαν αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο, αλλιώς γνωστό ως UFO, να διέρχεται ξυστά από τα αεροσκάφη τους, πάνω από τη νότια Αριζόνα και το Νέο Μεξικό, στα 40000 πόδια.


Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα ηχητικά ντοκουμέντα από τον Πύργο Ελέγχου, όπου ακούγονται να μιλούν οι πιλότοι και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συζητώντας για την απίθανη αυτή θέαση, με σχεδόν απίστευτες λεπτομέρειες: «Δεν ξέρω τι ήταν. Δεν ήταν αεροπλάνο, πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση», λέει ο πιλότος του N71PG Learjet 36 στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας. Στη συνέχεια, ο έλεγχος ζήτησε από ένα κοντινό αεροπλάνο των American Airlines (το Airbus A321 της πτήσης 1095) να παραμείνει σε επιφυλακή, στην οποία ο πιλότος απάντησε κοροϊδευτικά «Αν κάτι περνά πάνω μας;».
Αλλά λίγα λεπτά αργότερα, ο πιλότος των American Airlines επανέρχεται λέγοντας «Κάτι μόλις πέρασε από πάνω μας, σαν ένα... δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ήταν τουλάχιστον δύο, τρία χιλιάδες πόδια πάνω από εμάς» Και πρόσθεσε, «Ναι, πέρασε από πάνω μας».
Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ρώτησε αν το αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν αερόστατο της Google, αλλά ο πιλότος απαντά, «αμφιβάλω». Ο εκπρόσωπος της Federal Aviation Administration, Lynn Lunsford δήλωσε στον σταθμό NBC στο Albuquerque ότι ουσιαστικά δεν γνωρίζει ποιο ήταν το αντικείμενο.
«Εκτός από τη σύντομη συζήτηση μεταξύ των δύο αεροσκαφών, ο ελεγκτής δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι άλλα αεροσκάφη βρίσκονταν στην περιοχή», αναφέρει.