ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΡΙΑ Α.Τ.Ι.Α. ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΈΣΣΕΞ, 21/5/2018.

Στις 21 Μαΐου και ώρα 10:35 π.μ., μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο περιέγραψε την ξαφνική συνάντησή της με τρία UFOs που είδε να αιωρούνται πάνω από τον ουρανό του Ρόμφορντ, στο Έσσεξ.
Συγκεκριμένα, η Έμμα Πέρρη ισχυρίστηκε ότι εντόπισε τα τρία μυστηριώδη αντικείμενα να σχηματίζουν αρχικά ένα νοητό τρίγωνο σε μεγάλο ύψος, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Κάθισα στο κήπο της μητέρας μου, ξαπλωμένη ανάσκελα και κοίταζα ψηλά στον ουρανό. Τότε είδα ένα λευκό αντικείμενο να αιωρείται. Δεν ήταν ούτε αεροπλάνο, ούτε μπαλόνι. Είχα δει και πέρυσι UFO και από τότε έχω κάνει πολλές έρευνες για το πώς κινούνται τα μπαλόνια.»
«Αρχικά, είδα μόνο έναν από αυτά, έπειτα όμως εμφανίστηκαν ακόμα δύο και όλα μαζί σχημάτισαν ένα τρίγωνο. Ποτέ δεν περίμενα να τα δω σε τριγωνικό σχήμα. Πάντα έλεγα ότι αν έβλεπα ένα UFO, θα πέθαινα ως μία ευτυχισμένη γυναίκα. Λατρεύω όλα αυτά τα πράγματα και πάντα κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, τα ψάχνω συνεχώς. Έτσι κατάφερα να τα καταγράψω.»
«Το πρώτο UFO που είδα ποτέ ήταν πολύ μεγαλύτερο, έμοιαζε με μια γιγάντια μπάλα ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά που είδα σήμερα ήταν λευκά, το πρώτο μου όμως ήταν πιο ασημένιο.»