ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 14ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΕΝΟΣ Α.Τ.Υ.Α. ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ! (+VIDEO)

Εντελώς νέες διαστάσεις παίρνει το θρυλικό μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων έπειτα τους ισχυρισμούς του 55χρονου ερευνητή Darell Miklos (τον Αύγουστο του 2018) ότι ανακάλυψε τα συντρίμμια ενός USO/ΑΤΥΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρυχίου Αντικειμένου) στον βυθό του Ατλαντικού, εντός της περιοχής του τριγώνου των Βερμούδων.


Ειδικότερα, ο Darell Miklos, γνωστός θαλάσσιος εξερευνητής, αποφάσισε να εξερευνήσει ναυάγια στην περιοχή για λογαριασμό μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ, του καναλιού Discovery, με τίτλο Cooper`s Treasure. Το τρίγωνο των Βερμούδων, περιοχή ευρέως γνωστή και ως «τρίγωνο του διαβόλου» λόγω του πλήθους παράδοξων φυσικών φαινομένων αλλά και ανεξήγητων περιστατικών εξαφάνισης αεροσκαφών και πλοίων που καταγράφηκαν τα τελευταία χρόνια εκεί, αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση για έναν ερευνητή του είδους. Έτσι λοιπόν ο Μiklos, δεν μπορούσε παρά να δεχτεί την πρόταση του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου και να εκκινήσει τις διαδικασίες ερευνών στο σημείο, συμβουλευόμενος, τους χάρτες που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση, ο Gordon Cooper, αστροναύτης και στενός φίλος του Μiklos. Σύντομα τα ευρήματα τον σόκαραν! Ειδικότερα, όπως καταγράφεται σε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, ο Darrell προσεγγίζει μέσω υποβρυχίου το σημείο όπου παρατηρούνται τα συντρίμμια. Έκπληκτος συνειδητοποιεί ότι τα ευρήματα του, μοιάζουν κάπως αλλόκοτα.


 Όπως περιγράφει ο ερευνητής, το 92 μέτρων μήκους εύρημα που είναι καλυμμένο με κοράλλια, προσομοίαζε σε πολεμικό πλοίο χωρίς όμως να μπορεί να ταυτιστεί με οποιονδήποτε γνωστό τύπο σκάφους, μέχρι σήμερα. Το άγνωστου ταυτότητας βυθισμένο αντικείμενο έχει κάθετες πλευρές και δεκαπέντε βραχίονες να προεξέχουν σαν κανόνια ενώ, όπως τονίζει η ερευνητική ομάδα, δεν μοιάζει με κανένα ανθρώπινο δημιούργημα, με τον επικεφαλής τον ερευνών να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά στη ζωή του κάτι τέτοιο και είναι υπερβολικά ογκώδης για να είναι ναυάγιο. Πηγή: dailystar.co.uk