ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ Η' ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Μάθετε και δείτε πολλά περισσότερα στο project μας, πατώντας εδώ: http://www.eoeresearch.org/projectall/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.500.000 ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51, ΣΤΙΣ 20/9/2019. (UPDATE)

Περισσότεροι από 1.500.000 πιστοί των ΑΤΙΑ και κυνηγοί εξωγήινων, σχεδιάζουν να συναντηθούν και να εισβάλουν στην περιοχή 51, στην έρημο της Νεβάδα, για να βρουν ενδείξεις επαφών με εξωγήινα όντα. Η συγκέντρωση των εισβολέων σχεδιάζεται να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019, στις 3π.μ. με 6π.μ., στην κοιλάδα της Amargosa, στο Alien Center, και από εκεί να ξεκινήσει η ορδή που θα καταλάβει την υψίστης ασφαλείας στρατιωτική περιοχή.


 Η πρόσκληση για την συμμετοχή στην επικείμενη εισβολή, έχει ανέβει στο facebook με τίτλο Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us και οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αν επιτευχθεί το νούμερο των εισβολέων που ζητούν, καμία δύναμη δεν θα μπορεί να τους σταματήσει. Εδώ να επισημάνουμε ότι η νομοθεσία των ΗΠΑ απαγορεύει οποιοσδήποτε στρατιωτικός να βάλει σε άοπλο πολίτη, παρά μόνο αν διακινδυνεύσει η εθνική ασφάλεια και μόνο με πλαστικές σφαίρες. Πάντως, η πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν πλαστικές σφαίρες πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους συμμετέχοντες, καθώς τη τελευταία φορά που κάποιος επιχείρησε να μπει στην περιοχή, πυροβολήθηκε.


Η επικίνδυνη πρόσκληση, τις 20 πρώτες μέρες της ύπαρξής της, έχει ήδη μαζέψει 1.700.000 ενδιαφερόμενους που δηλώνουν συμμετοχή, ενώ κάθε μέρα που περνάει προστίθενται και μερικές χιλιάδες ακόμη. Έως σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιτευχθεί η εισβολή, με τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφάλειας (NNSS) να δηλώνουν ιδιαίτερη ανησυχία για την μαζική ανταπόκριση.
Αν και οι διαχειριστές με τη γιγάντωση της εκδήλωσης και μετά την αποκάλυψη των πραγματικών ταυτοτήτων τους (;) από τα ΜΜΕ, άρχισαν να δηλώνουν πως πρόκειται απλά για μία φάρσα, η μάζωξη συνεχίζεται με τους συμμετέχοντες να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν μόνοι τους. Ήδη, τα ξενοδοχεία των γύρω περιοχών κοντεύουν να φτάσουν ολοκληρωτικές πληρότητες για τις 20 Σεπτεμβρίου.