ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 15ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2020):

Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΟI ANONYMOUS ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗΝ AREA 51, 15/7/2019.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πάνω από ενάμιση εκατομμύριο διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα αποδέχτηκαν την πρόσκληση να κατευθυνθούν σε μια από τις πιο βαριά οχυρωμένες στρατιωτικές βάσεις στον πλανήτη, την περιοχή 51, με σκοπό την αποκάλυψη μυστικών εξωγήινων τεχνολογιών και άλλων ταξινομημένων εξωγήινων πληροφοριών.
Σε όλους αυτούς, οι Anonymous πριν λίγες μέρες έστειλαν ένα μήνυμα χαιρετισμού για την τόλμη τους στην επικείμενη μεγάλη εξόρμηση, λέγοντας τα εξής:
«Αυτή η εκδήλωση στην Area 51, είτε είναι αστείο είτε όχι, μας έδειξε πόσο γρήγορα και πόσο επαγγελματικά εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να οργανωθούν, όταν είναι ενωμένοι σε ένα κοινό στόχο. Όμως, όπως έχουν επισημάνει πολλοί ακτιβιστές, τις τελευταίες 20 εβδομάδες, η κατάκτηση της περιοχής 51 είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος στόχος.»


«Πιθανότατα, η προγραμματισμένη εισβολή της 20ης Σεπτεμβρίου, δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια μικρότερη των προσδοκιών συγκέντρωση των πιο φανατικών συνομοσιολόγων του διαδικτύου, οι οποίοι δεν θα τολμήσουν να ξεπεράσουν την περίμετρο της βάσης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σημαντικά διδάγματα από την επικείμενη εκστρατεία. Το πρώτο και σπουδαιότερο μάθημα είναι ότι είναι δυνατό να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων για τον ίδιο σκοπό όταν παραμεριστούν οι διαφορές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχαμε τα Κίτρινα Γιλέκα στη Γαλλία. Όπως και οι Ανώνυμους με το "Million Mask March", μια ιδέα που παίρνει διαστάσεις σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου και περιλαμβάνει μια καλά συντονισμένη προσπάθεια για αντίσταση στην συστημική καταπίεση. Ένα άλλο μάθημα είναι ότι η τεράστια δύναμη που προστατεύει αυτές οι κυβερνητικές τοποθεσίες υψηλής αξίας, δηλαδή η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, είναι διατεθειμένη να προστατεύσει τα "περιουσιακά στοιχεία" της αμερικανικής κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε, πιθανότατα με ακραίους τρόπους. Αυτό αποδείχθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Tacoma της Ουάσινγκτον όταν ένας 69χρονος ακτιβιστής πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε προσπαθώντας να επιτεθεί σε κέντρο φυλακών μετανάστευσης. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών πιθανότατα θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση, το αποτέλεσμα δυστυχώς θα περιέχει αρκετό αίμα.» ... «Επομένως, πως θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί να οργανωθούν σωστά, για να κλείσει ειρηνικά ολόκληρο το σύστημα σε λίγες μέρες; Για παράδειγμα, όλοι οι φρουροί στην περιοχή 51 πληρώνονται με χρήματα που έχουν ληφθεί από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που σκοπεύουν να κατακλύσουν την περιοχή πληρώνουν πραγματικά τους μισθούς των στρατιωτών που φρουρούν τη μονάδα. Εάν όλοι στη χώρα απλώς δεν πληρώσουν τους φόρους τους, η κυβέρνηση δεν θα είναι πλέον σε θέση να πληρώσει κανέναν από τους υπαλλήλους της περιοχής 51, ή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας ή του Κογκρέσου, και το σύστημα θα καταρρεύσει. Το σύστημα που εφαρμόζεται χωρίς τη συνέχιση της συμμετοχής μας, θα επαναφέρει την εξουσία στα χέρια του λαού. Η τρέχουσα εκστρατεία για την περιοχή 51, δείχνει ότι είναι δυνατόν να οργανωθούν άνθρωποι σε μια τέτοια μαζική κλίμακα για έναν κοινό στόχο, ακόμη και όταν ο στόχος αυτός συνεπάγεται να σταθεί ενάντια στο σύστημα.»«Είμαστε ανώνυμοι!

Είμαστε Λεγεώνα!

Δε συγχωρούμε!

Δεν ξεχνάμε!

Να μας περιμένεις.»