ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε επίσης το κανάλι μας στο You Tube, από εδώ: https://www.youtube.com/@ufotruth-gr

NEΑ BINTEO ME UFOs ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ & ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Βίντεο με ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας, τα οποία εντοπίστηκαν στον ουρανό της Νότιας Ασίας, έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο στα τέλη Απριλίου του 2023. Τα εν λόγω βίντεο παρουσιάστηκαν σε Αμερικανούς γερουσιαστές την Τετάρτη 19/4 στο πλαίσιο της έρευνας (AARO) που διεξάγεται για την καταγραφή ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου προέλευσης. 

Όπως φαίνεται στα δύο πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα βίντεο που που παρατηρήθηκαν τον Ιανουάριο του 2023 στη Νότια Ασία, το πρώτο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα δίπλα από αεροσκάφος και εξαφανίζεται στον ορίζοντα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση το άγνωστο μακρινό σκάφος αιωρείται στο βάθος του ουρανού με τρόπο και διαστήματα που ούτε drone δεν θα μπορούσε να κάνει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες εξακολουθούν τις έρευνες μέχρι στιγμής, με τα αντικείμενα να μην χαρακτηρίζονται ''εξωγήινης προέλευσης'' (προς το παρόν), αν και δεν δύναται να διευκρινιστεί η προέλευσή ή η φύση τους από τους ειδικούς. 

Το τρίτο βίντεο, που καταγράφηκε από στρατιωτικό drone, δείχνει ένα μικρό διερχόμενο σφαιρικό αντικείμενο που παρατηρήθηκε στη Μέση Ανατολή το 2022, το οποίο επίσης παραμένει ''άλυτο'' λόγω έλλειψης δεδομένων.