ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟ 9ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ε.Τ. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (IAΝΟΥΑΡΙΟΣ-IOYΛΙΟΣ 2017):Όλα τα προηγούμενα τεύχη του e-περιοδικού μας, διαθέσιμα με ένα κλικ, εδώ : http://issuu.com/greekuforeview/

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ΙΔΡΥΣΗ. Στις 23 Δεκεμβρίου του 2009, ο Χάρης Κουτσιαύτης αποφασίζει να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, το ufo αρχείο που συλλέγει εδώ και 18 χρόνια ιδρύοντας το blog UFO & ALIENS TRUTH (Greek community).

FACEBOOK GROUP. Λίγες βδομάδες αργότερα, ανοίγει και το αντίστοιχο group στο facebook, που γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ufo facebook-group στη χώρα μας.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Στις 23 Οκτωβρίου 2010, το ένθετο περιοδικό Φαινόμενα του Ελεύθερου Τύπου πρότεινε στο κοινό του το facebook group μας, μέσα από τη στήλη του ‘’Facebook Status’’.

Η 1η ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Στις 30 Οκτωβρίου 2010, το περιοδικό Φαινομενα (τεύχος 6), στη στήλη ‘’Φαινόμενα στο Διαδίκτυο’’ σελ 47, γράφει μια εξαιρετική κριτική για την ιστοσελίδα μας και την παρουσιάζει ως μια από τις πιο αξιόλογες Ελληνικές ιστοσελίδες για ufo. (Πατήστε τη φωτογραφία για να διαβάσετε την κριτική.)

ΤΟ 1ο ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Στις 27 Νοεμβρίου 2010, η επίκαιρη έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας, με τίτλο ‘’Βρέχει ΑΤΙΑ στη Κίνα’’, παρουσιάστηκε από το 10ο τεύχος του περιοδικού Φαινόμενα, με αναγραφή στο εξώφυλλο και τιμητική θέση στο κέντρο του περιοδικού. Εκείνο το τεύχος σημείωσε 2ο ρεκόρ πωλήσεων με 20.010 φύλλα (dmgpress).

2η ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Το Νο.1 περιοδικό ανεξήγητου στη χώρα μας, το περιοδικό Mystery (τεύχος 67, Δεκέμβριος 2010), στη στήλη ''Weird Wide Web'' μας προτείνει στους αναγνώστες του ως... ''ίσως το καλύτερο site για τους εξωγήινους στη χώρα μας.''

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Τέλη του έτους, η διεθνής στατιστική ιστοσελίδα BIZ INFORMATION μας βαθμολογεί ως τη καλύτερη Ελληνική ιστοσελίδα UFO για το 2010.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ MYSTERY. To Νο.1 περιοδικό μυστηρίου της χώρας μας, στο τεύχος 68 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2011), δίνει την ευκαιρία στον δημιουργό της ιστοσελίδας μας Χάρη Κουτσιαύτη, να παρουσιάσει μια άκρως αποκαλυπτική και συλλεκτική 8σέλιδη έρευνα για τις εμφανίσεις UFO τα τελευταία 3 χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο!

NEA ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ MYSTERY. Μια ακόμα αποκαλυπτική έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας δημοσιεύεται στο περιοδικό Mystery (Μάϊος 2011, τεύχος 71), αυτή τη φορά για τα απόρρητα υπερτεχνολογικά Ελληνικά τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη U.A.V. κάθετης απογείωσης που μπερδεύουμε συχνά με εξωγήινους ιπτάμενους δίσκους!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 στις 8:00πμ, η ιστοσελίδα μας με την συνεργασία των περισσότερων ιστοσελίδων μυστηρίου της χώρας, διοργάνωσε τη ταυτόχρονη δημοσίευση του πληρέστερου κείμενου που γράφτηκε ποτέ στην Ελλάδα (στο διαδίκτυο και τον έντυπο κόσμο) για τις ‘’Απειλές από το διάστημα’’!

METACON 2012. Στις 28/1/2012 ο ιδρυτής της ομάδας μας, παραβρέθηκε στη METACON 2012, την πρώτη ημερίδα εναλλακτικής αναζήτησης που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ GPAUFON. Στις 30/3/2012 η ομάδα μας έγινε ενεργό μέλος της Ελληνικής δικτυακής πύλης GPAUFON (Greek Paranormal and UFO Network).

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Τη Πέμπτη 5 Ιουλίου του 2012, με πρωτοβουλία της ιστοσελίδας μας και με τη συνεργασία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού DiceRadio, διοργανώθηκε η πρωτότυπη για τα Ελληνικά δεδομένα διαδικτυακή ραδιοφωνική μουσική εκπομπή... Psychedelic Trance U.F.O.ria.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Στις 13 Οκτωβρίου 2012, μία μοναδική συγκεντρωτική 6σέλιδη συλλεκτική έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας, με τίτλο ‘’Αυτό το Φθινόπωρο τα ΑΤΙΑ προτιμούν Ελλάδα’’, παρουσιάστηκε από το 101ο τεύχος του περιοδικού Φαινόμενα, με αναγραφή στο εξώφυλλο και τιμητική θέση στο κέντρο του περιοδικού.

2η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Τη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου του 2012, πραγματοποιήσαμε ακόμα ένα ραδιοφωνικό μουσικό ταξίδι, αυτή τη φορά στο πολύ-διαστατικό σύμπαν, και αποκαλύψαμε τη σχέση της psychedelic μουσικής με τη νέα πλανητική εποχή (planetary era),που έρχεται! Για ακόμα μία φορά, καλεσμένοι απ'τον dR Insekt στην εκπομπή ''Τrip Through Sounds'' του DiceRadio.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ MYSTERY. Μια ακόμα αποκαλυπτική έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας δημοσιεύεται στο περιοδικό Mystery (Δεκέμβριος 2012, τεύχος 87), αυτή τη φορά για μία βροχή μαζικών UFO καταγραφών το 1946, με την ονομασία ''Ghost Rockets'' ή αλλιώς πύραυλοι ''φαντάσματα'', που γέμισαν τον ουρανό της Ευρώπης... αλλά και της Ελλάδας!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Τη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου του 2012, στις οχτώ το απόγευμα, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Χάρης Κουτσιαύτης ανέλυσε, μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Κώδικας Μυστηρίων’’ του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, το «άγνωστο για πολλούς» θέμα των αγρογλυφικών και τα μυστικά τους μηνύματα.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ε.Τ. Με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του φαινομένου και την πληροφόρηση του κόσμου για τα ''εξωγήινα'' φαινόμενα στη χώρα μας, πρωτοτυπήσαμε και παρουσιάσαμε ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό τεύχος που θα επαναλαμβάνεται κάθε εξάμηνο, με όλες τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα εξωγήινα θέματα. Έκανε πρεμιέρα τη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου του 2013 και μπορείτε να το διαβάσετε κι εσείς από εδώ!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ MYSTERY. Μια ακόμα αποκαλυπτική έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας δημοσιεύεται στο περιοδικό Mystery (Μάρτιος 2013, τεύχος 89), αυτή τη φορά για την μαρτυρία ενός Γάλλου αγρότη που ισχυρίζεται ότι το 1966 έζησε μέσα σε μία υπόγεια εξωγήινη βάση πάνω στη Γη!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Τη Τετάρτη 6 Μαρτίου του 2013, στις οχτώ το απόγευμα, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Χάρης Κουτσιαύτης ανέλυσε, μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Κώδικας Μυστηρίων’’ του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, το «άγνωστο για πολλούς» θέμα της μεγαλύτερης έκρηξης που καταγράφηκε ποτέ στη σύγχρονη εποχή. Την έκρηξη της Τουνγκούσκα.

Ε.Τ. 2o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιουνίου ξαναγράψαμε ιστορία... Το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. επέστρεψε με ένα θεματικό τεύχος που προκάλεσε ΣΕΙΣΜΟ! Αλήθεια εσείς ξέρετε τα πάντα από την αρχαία Ελλάδα ή μόνο όσα σας έχουν μεταφράσει; Αν όχι, διαβάστε το τεύχος από εδώ!

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Στις 3 Αυγούστου 2013, η ιστορία ξαναγράφτηκε... σε μία μοναδική έρευνα του δημιουργού της ιστοσελίδας μας, με τίτλο ‘’Η γραφή των Θεών’’. Η 6σέλιδη έρευνα μας ταξίδεψε σε άγνωστα μονοπάτια της προ-ανακτορικής Κρήτης και παρουσιάστηκε σαν πρώτο θέμα από το 140ο τεύχος του περιοδικού.

ANDROID APP. Από τις 17 Οκτωβρίου 2013, όλος ο κόσμος του UFO’s & Aliens Truth (Greek community) σε ένα android app! Μπείτε στην ιστοσελίδα μας, γράψτε στο chat, συνδεθείτε με το facebook group μας, διαβάστε τα περιοδικά Ε.Τ. ή στείλτε μας την αναφορά σας σε mail μέσα από την απλοποιημένη φόρμα επικοινωνίας... έως και 80% πιο γρήγορα! Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, κλικ και εδώ.

ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Στις 9 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η μας πρώτη αποστολή. Σε αυτή, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι Κύριοι πλανήτες, αλλά και ο ''άγνωστος σε πολλούς'' πλανητικός νάνος Δήμητρα (Ceres), είναι ορατοί μέσα από ένα καλό ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο. Διαβάστε βήμα-βήμα την αστροπαρατήρηση μέσα από εδώ.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Στις 7 Δεκεμβρίου του 2013, μέσα από το 157ο τεύχος του περιοδικού ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά Πανελλαδικά το πραγματικό Ηλιακό μας σπίτι... μέχρι και τη τελευταία επίσημα εξερευνημένη γωνιά του! Εσείς, μετράτε ακόμα 8 πλανήτες γύρο μας;...

Ε.Τ. 3o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιανουαρίου 2014, το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. επέστρεψε με μία ακόμα ετήσια ανασκόπηση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Την ετήσια ανασκόπηση εξωγήινης επισκεψιμότητας και ΑΤΙΑ φαινομένων… σε ένα αποκλειστικό τεύχος! Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

Η ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2014, μέσα από το 163ο τεύχος του περιοδικού ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, παρουσιάστηκαν βήμα-βήμα όλες οι μέρες της αστροπαρατήρησης που πραγματοποιήσαμε, έως την ορατή επιβεβαίωση του πλανητικού νάνου "Ceres" για 1η φορά από τη χώρα μας...

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Κώδικας Μυστηρίων" το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 παρουσίασε αποκλειστικά στοιχεία για την εμφάνιση ATIA στην Ελλάδα! Την εκπομπή παρουσίασε ο Βασίλης Μπατίδης, με καλεσμένο τον Χρήστο Κασταμονίτη. Ακούστηκαν επίσης, ηχογραφημένες ομιλίες των ερευνητών: Μάκη Ποδοτά, Χάρη Κουτσιαύτη και Παναγιώτη Παππά. Ενώ χρησιμοποιήθηκε και αρχειακό υλικό από την εκπομπή ''Πύλες του Ανεξήγητου'', την ιστοσελίδα μας και την Ερ.Ε.Ν.Ζω . Δείτε όλη την εκπομπή από εδώ!

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. Τον Ιούνιο του 2014, η ιστορία της Ελληνικής Ουφολογίας αποτυπώθηκε ξανά -πιο ολοκληρωμένη από ποτέ- μέσα από μία συγκλονιστική 8-σέλιδη παρουσίαση του δημιουργού της ιστοσελίδας μας Χάρη Κουτσιαύτη, με τίτλο "UFO - Ελλάδα: Η κατάσταση σήμερα". Το κείμενο πλαισίωσαν οι top φωτογραφίες των 5 τελευταίων ετών!

Ε.Τ. 4o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιουνίου 2014, το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. επέστρεψε με ένα ακόμα θεματικό τεύχος, αφιερωμένο εξολοκλήρου στις σύγχρονες γνωστές και άγνωστες καταγραφές της Ελληνικής ουφολογίας, από το 1714 έως το 1989, όπως δεν σας τις παρουσίασε ποτέ κανείς... Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2014, ο Χάρης Κουτσιαύτης παρουσίασε στο 180ο τεύχος του περιοδικού ένα απίστευτο περιστατικό ΑΤΙΑ που απαθανάτισε τέλη Ιουλίου στο νησί του Πόρου. Ένα άγνωστο αντικείμενο να πετά παράλληλα από ένα διερχόμενο επιβατικό αεροπλάνο. Όλες οι φωτογραφίες, οι αναλύσεις, η επιβεβαίωση του περιστατικού, αλλά και οι υπόλοιπες σχετικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ πάνω από τον Αττικό ουρανό και τον Αργοσαρωνικό εκείνο το καιρό!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου του 2014, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Κώδικας Μυστηρίων’’ του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, αποκάλυψε τα πάντα για τις εξωγήινες βάσεις στην Ελλάδα... στον πλανήτη... αλλά και στη Σελήνη!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του ''Κώδικα Μυστηρίων'' στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και από τότε μηνύματα αναγνωστών μας το ονόμασαν ως το πιο αποκαλυπτικό βίντεο για την αρχαία τεχνολογία, χάρις των αποκαλυπτικών φωτογραφιών αλλά και των εμπεριστατωμένων ιστοριών που εξιστορεί ο αφηγητής του. Δείτε το από εδώ!

Ε.Τ. 5o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιανουαρίου 2015, στο ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. αποκωδικοποιήσαμε τις ανεξήγητες εμφανίσεις ΑΤΙΑ δίπλα σε επιβατικά αεροπλάνα όλο το 2014, καταγράψαμε μία από αυτές ως απόδειξη του φαινομένου και συσχετίζοντας τες... βρήκαμε τη πηγή προέλευσης τους! Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. Στις 30 Ιανουαρίου του 2015 βγαίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, σπάνιο και ξεχασμένο υλικό με ΑΤΙΑ από το χρονοντούλαπο της ιστορίας μας! Συλλέγεται από τον Νίκο Αποστολόπουλο και οργανώνεται από τον Χάρη Κουτσιαύτη… με σκοπό την δημιουργία ενός βίντεο-αφιερώματος με τίτλο: «Η ιστορία των UFO στην Ελλάδα, τα ασπρόμαυρα χρόνια». Δείτε το και από εδώ!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η συγγραφέας Φίλις Χρυσού και ο διαχειριστής της σελίδας μας Χάρης Κουτσιαύτης αποκάλυψαν τα πάντα για τους επαφικούς συνανθρώπους μας, μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Κώδικας Μυστηρίων’’ του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV.

Ε.Τ. 6o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιουλίου 2015, στο ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. σας παρουσιάζουμε όλα τα αποδεκτά από την επιστημονική κοινότητα νέα εγκυκλοπαιδικά διαστημικά δεδομένα που δεν έχουν προλάβει να γραφτούν στα σύγχρονα βιβλία... ότι αποδέχεται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής... και την αστρική αποκωδικοποίηση και απομυθοποίηση του αντίρροπου ЭIЄ ! Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Στις 23 Aυγούστου 2015, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ‘’Κώδικας Μυστηρίων’’ του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, αποκάλυψε για πρώτη φορά πανελλαδικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα πλανητών που φιλοξενούν ζωή.

ΒΙΒΛΙΟ. Το e-book ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, είναι ο πρώτος τόμος μίας επερχόμενης σειράς βιβλίων με θέμα τον εξωγήινο αποικισμό και περιέχει τις 3εις σημαντικότερες έρευνες του ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη στα αυθεντικά διασωθέντα αρχαιοελληνικά κείμενα, με προσθήκες νέων αποκαλυπτικών στοιχείων, που αναμένεται να σας αλλάξουν για πάντα την εικόνα του αρχαίου κόσμου. Το βιβλίο έκανε πρεμιέρα, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, μέσα από την φιλόξενη ιστοσελίδα του easyWriter.gr όπου μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ (πατώντας εδώ) για ανάγνωση στα κινητά ή τα tablet σας!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. Αρχές Νοεμβρίου του 2015, το VICE ακολουθεί τον ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη για να προσεγγίσουν το ακριβές σημείο που έχει χαρακτηριστεί ως το Ελληνικό Roswell. Πατήστε εδώ για να δείτε το επεισόδιο!

Ε.Τ. 7o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιανουαρίου 2016, το ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. επέστρεψε με μία ακόμα ετήσια ανασκόπηση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Την ετήσια ανασκόπηση εξωγήινης επισκεψιμότητας και ΑΤΙΑ φαινομένων… σε ένα αποκλειστικό τεύχος! Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

Ε.Τ. 8o ΤΕΥΧΟΣ. Στις 15 Ιουλίου 2016, στο ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό περιοδικό Ε.Τ. τολμάμε και σας μεταφράζουμε λέξη προς λέξη τις κυριότερες σελίδες των απόρρητων εγγράφων & των εμπιστευτικών επιστολών των μεγαλύτερων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη, που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και εμφανίσεις εξωγήινων όντων επί της γης. Διαβάστε το τεύχος από εδώ!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. 25/6/2016. Η απόλυτη εκπομπή για όλο το φαινόμενο των UFOs & των εξωγήινων επισκεπτών! Ένα 2ωρο τηλεοπτικό υπερθέαμα (με πολλά βίντεο, αναλύσεις και τις 100 καλύτερες φωτογραφίες) που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη Ελληνική εκπομπή UFO που έγινε ποτέ! Δείτε την από τον παρακάτω σύνδεσμο: Κώδικας Μυστηρίων.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΩΡΑ. Όλη η ραγδαία αύξηση των Α.Τ.Ι.Α. στον ελληνικό ουρανό το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου του 2016, παρουσιάστηκαν σε ένα έκτακτο άρθρο του ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη, στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2016.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΩΡΑ.To Σάββατο 28 Ιανουαρίου του 2017, στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, στο ένθετο ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, οι απανταχού θαυμαστές των ancient aliens είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν στις προσωπικές τους συλλογές όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ερευνητής Χ.Κουτσιαύτης για εξωγήινους αποικιστές στην αρχαία Αίγυπτο.

Και συνεχίζουμε...